Tailors of Amsterdam

Over ons

Ambachtelijk, vol met ervaring en gevestigd in Amsterdam

Tailors of Amsterdam is een zaak die gevestigd is aan de Elandsgracht in het hartje van Amsterdam. Met jaren lange ervaring weet de zaak hoe het is om de kleinste problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw kleding er weer tip en top uitziet. Of het nou een klein ritje is of een broek die op maat gemaakt moet worden. Tailors of Amsterdam weet hier raad mee! Wij spreken de wereldtalen in onze winkel en u kunt bij ons ook terecht voor antieke kleding en muziek. Wij verkopen naast dat wij kleding repareren verkopen wij ook platen, boeken en sieraden van over de hele wereld.

De ervaring van Tailors of Amsterdam begon in de jaren ’70 in de drukke en smalle straten van Istanbul. Na jarenlang gewerkt te hebben met Italiaanse pakken en traditionele Turkse kledij ging de reis door naar Duitsland, waar er een nieuw merk op de markt werd gezet. Er werd in Duitsland voornamelijk gewerkt met groothandel textiel. Later ging Tailors of Amsterdam door naar de mooie Canarische eilanden, Spanje, Frankrijk en Oostenrijk, waar gewerkt werd aan traditionele en culturele kleding.

Het resultaat is een kwalitatief zeer hoogstaande kleermakerij, gelegen aan de prachtige Elandsgracht straat in het centrum van Amsterdam.

Tailors of Amsterdam biedt u traditioneel vakmanschap, vriendelijke prijzen en een persoonlijke benadering.

Maak een afspraak